Комбіновані сушарки для рушників Zehnder

Комбіновані сушарки для рушників Zehnder

Роблячи ремонт у своєму будинку, створюючи його затишним і комфортним, ми прагнемо до того, щоб всі його системи працювали безперебійно. Найменше нам хочеться залежати від відключень електрики або опалення, але життєвий досвід підказує, що подібні речі трапляються досить часто. Як захистити себе від неприємних сюрпризів, коли мова йде про комфортний мікроклімат у ванній кімнаті? У компанії Zehnder є рішення! Для облаштування ванної кімнати та забезпечення в ній безперебійного тепла даний виробник пропонує спеціальне високотехнологічне обладнання — комбіновану сушарку для рушників. 

Поговорімо більш детально про цю продукцію.

<br>

<br>

Принцип роботи

Взявши «найкраще з двох світів», комбіновані сушарки для рушників поєднують у собі переваги водяних і електричних моделей. Такі прилади можуть працювати через підключення до опалювальної системи і як електронагрівачі.

Переваги та особливості

Основною перевагою таких моделей є їх універсальність. Комбіновані сушарки для рушників стабільно мають попит у клієнтів, які цінують і власну незалежність від примх комунальних служб, і можливість завжди контролювати рівень комфорту у своєму будинку. Як і будь-який прилад, що споживає електроенергію, цей варіант передбачає експлуатаційні витрати. Компанія Zehnder розробила цілий ряд технологічних прийомів, щоб звести їх до мінімуму.

Компанія Zehnder – стандарт якості

Даний виробник використовує виключно високоякісні матеріали. Працюючи в режимі водяного нагрівача, ці моделі не схильні до корозійного впливу та утворення іржі. Труби здатні витримувати тиск до 12 бар, що з лишком убезпечить вас від неприємних наслідків тестування комунальних опалювальних систем перед початком холодного сезону.

Працюючи в режимі електрообігрівача, даний прилад має ряд функцій, які допоможуть вам істотно знизити витрату електроенергії. Вбудований в радіатор електропатрон сертифікований Німецькою електротехнічною асоціацією та надійно захищений від потрапляння водяних бризок. Продукція повністю відповідає всім європейським стандартам.

Модельний ряд

Всі вироби можна під'єднати до опалювальної системи будинку і до електрики. Серед пропонованих варіантів хотілося б відзначити наступні:

Subway і Quaro – являють собою чітку геометрію і мінімалізм дизайну. Ці моделі оснащені не тільки функцією терморегуляції, контролем кімнатної температури, таймером тощо. Вони на 38% заощаджують споживання електроенергії.

Зліва – Subway, справа – Quaro

Зліва – Subway, справа – Quaro

Metropolitan Spa і Metropolitan Bar – це сучасний урбаністичний дизайн і практично необмежена палітра колірних рішень. Ці моделі, крім стандартних, оснащені цілим рядом додаткових функцій, наприклад можливістю створення денної та тижневої програм роботи.

Зліва – Metropolitan Spa, справа – Metropolitan Bar

Зліва – Metropolitan Spa, справа – Metropolitan Bar

Далеко не кожен виробник має у своєму асортименті подібні універсальні моделі. Якщо ви вирішили купити комбіновану сушарку для рушників, довірте свій комфорт і безпеку світовому лідеру у виробництві опалювальних систем — компанії Zehnder.