Конвекторне опалення Zehnder: стильні та комфортні рішення для вашого дому

Конвекторне опалення Zehnder: стильні та комфортні рішення для вашого дому

Облаштовуючи свій будинок, продумуючи його зовнішній вигляд та внутрішнє оснащення, важливо із самого початку закласти правильну основу. Англійці називають це «good bones». Якщо основа хороша, ви завжди із легкістю заміните деталі оздоблення й продовжите насолоджуватись затишком і комфортом простору, де всі базові системи життєзабезпечення працюють ефективно та надійно. 

Прикладом такої базової системи є опалення. Якому б способу обігріву помешкання ви не надали перевагу, подбайте про те, аби всі складові були якісними, безпечними та енергоефективними. Знаменитий німецький бренд Zehnder пропонує обладнання саме такого класу. Сьогодні мова піде про конвектори. 

Трохи фізики

Якщо подумати, принцип конвекційного обігріву використовують практично всі відомі нам опалювальні системи. Будь-яка батарея працює на основі природної циркуляції повітря у приміщенні. Але якщо мова йде про традиційні радіатори, потрібно розуміти, що вони не виробляють тепло самостійно. Водяні радіатори являють собою лише проміжну ланку між котельним пристроєм та повітряними масами у приміщенні. На відміну від такого звичного для нас опалювального обладнання, конвектори Zehnder – це системи, що забезпечують швидкий прогрів помешкання. Вони мають підвищену енергоефективність, легко монтуються та пристосовані для тонкої регуляції температури.

Огляд варіантів 

Підлогові конвектори. Моделі цього типу розроблені для встановлення під вікнами або у нішах. Створюючи тепловий бар'єр, це обладнання перешкоджає потраплянню холоду в середину та підтримує комфортну температуру у приміщенні. Особливу увагу слід приділити моделі Zehnder Stana Neo, що оснащена вентилятором. Він підсилює потоки теплого повітря, якщо вільної конвекції недостатньо. Вентилятор має кілька режимів швидкості, його також можна перевести у автоматичний режим роботи. 

Підлогові конвектори Zehnder

Підлогові конвектори Zehnder

Внутрішньопідлогові конвектори. Якщо ви щасливий володар панорамних вікон і ніщо не має заважати милуватися краєвидом, який з них відкривається – вам не обійтись без вунрішньопідлогового конвекторного опалення. Ця безшумна система повністю прихована від ваших очей, а вишукані решітки кріпляться на одному рівні з підлогою. Устаткування можна встановити перед балконними дверима або розсувними віконними панелями – тепловий бар'єр буде працювати саме там, де ви забажаєте! 

Внутрішньопідлогові конвектори Zehnder

Внутрішньопідлогові конвектори Zehnder

Не забуваємо про зовнішній вигляд

Оскільки у конвекторах передбачена декоративна решітка, ви вільно обираєте її колір та дизайн. Матеріалом виготовлення може стати алюміній, нержавіюча сталь і навіть дерево. 

Не слід також забувати, що Zehnder – майстер із втілення нестандартних рішень. З огляду на архітектурні особливості вашого будинку, можна замовити виробництво моделі за індивідуальними параметрами: кутову, радіусу, з вирізами та без. Усього навіть не перерахуєш! 

Особлива можливість

Якщо ви хочете використовувати конвертор не лише для обігріву, але й для надходження свіжого повітря - для Zehnder це легка задачка. Поєднавши дане устаткування із системою припливно-витяжної вентиляції Zehnder Comfosystems, ви створите можливість потрапляння свіжого приливного повітря у кімнату через решітку конвектора. 

Обирайте і замовляйте обладнання Zehnder! З нами вигідно та надійно!